Warning: Declaration of ET_WC_Product_Variable_TB_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/public/sites/www.e-commercesellers.com/wp-content/themes/extra/includes/builder/module/helpers/WooCommerceModules.php on line 817
Duits BTW-nummer registratie - E-commerce Sellers

Laat ons binnen 24 uur jouw Duitse BTW-nummer regelen

geregeld voor een vast bedrag van

300.00

 

Wanneer heb je een Duits BTW-nummer nodig?

✔️Iedere ondernemer die verkoopt via Amazon FBA in Duitsland of voorraad in Duitsland heeft liggen en verkoopt via een andere partij

✔️Iedere ondernemer waarvan de verkopen uit Nederland (of België) naar Duitsland het drempelbedrag van €100.000 omzet per jaar bereikt hebben

Het weg om een Duits BTW-nummer te registeren gaat via lange complexe Duitse formulieren en kost de meeste ondernemers te veel tijd om zelf mee aan de slag te gaan.

✔️ Gelukkig kunnen wij hier bij helpen!
 

Focus op de groei van jouw business

En laat de BTW-registratie maar aan ons over

 

Gegevens

Jij levert de benodigde gegevens en documenten door een eenvoudig & beveiligd webformulier in te vullen

Registratieformulieren

Wij zorgen voor het moeilijke gedeelte: het invullen van de juiste formulieren en benodigde brieven

Je aanvraag kan de deur uit!

Binnen 24 uur krijg je de ingevulde formulieren voor ondertekening en kun je de documenten zelf of door ons laten versturen

Aan de slag met de aangiften!

Zodra je BTW-nummer vanuit Duitsland binnen is, sturen wij een instructie toe om je online belastingaccount op te zetten in Duitsland. We leggen ook uit hoe je het BTW-nummer op de juiste manier in Amazon zet.

Vragen?

Gedurende de aanvraag zijn we natuurlijk altijd bereikbaar voor aanvullende vragen. Alles om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt!

TESTIMONIALS

Wie zijn jou al voorgegaan?

Als startende verkoper op Amazon was ik nieuw op het gebied van E-commerce. In eerste instantie leek het belastingtechnische gedeelte een gigantische rompslomp. Toen kwam ik e-commercesellers.com tegen. Voor mij viel het allemaal op z'n plek door door de expertise van het team die verder reikt dan alleen BTW-kennis, maar ook over E-commerce in het algemeen. Door de vlotte service en persoonlijk contact is dit zeker een aanrader.

Joe Blokland

Eigenaar Negosie

E-commercesellers.com heeft met veel professionaliteit ons geholpen om een Duits BTW-nummer aan te
vragen voor onze Amazon business. Het team van E-commercesellers.com reageert snel en deskundig op
vragen vanuit ons bedrijf. Zoek je een bedrijf die je kan helpen met je internationale Amazon
ambities? Dan zit je bij E-commercesellers.com op het goede adres.

Mike Kwaaitaal

Eigenaar Ziecro

over ons

Wie zijn wij?

De kans dat je ons en onze diensten al eens tegengekomen bent op Amazonsellers.nl is aanwezig! Recentelijk zijn we gestart met E-commercesellers.com. Het doel met E-commercesellers.com is om eenvoud en duidelijkheid te verschaffen omtrent alle verplichtingen rondom administratie en belasting.

We hebben helaas al te vaak gezien dat het voor ondernemers een te grote drempel is om te gaan verkopen op Amazon of andere platformen, omdat het simpelweg onduidelijk is wat er bij komt kijken. 

Wij zijn van mening dat administratie en belasting het laatste moet zijn wat je bezighoudt als ondernemer. 

Zodra we deze zorgen bij jou weg kunnen nemen, is onze missie geslaagd!

Jochem van Heek

Partner

Ik ben Jochem, woon in Utrecht en ben een gepassioneerd ondernemer. Ik hou ervan om complexiteit te vereenvoudigen. Neem de Duitse jaaraangifte: een formulier waar geen einde aan lijkt te komen. Ik vind het heerlijk om zoiets uiteen te trekken en in simpele brokjes aan mensen over te brengen. Belasting hoeft niet moeilijk te zijn!

Joran Bekhuis

Partner

Mijn naam is Joran en ik woon in Rotterdam. Ik haal mijn energie uit het optimaliseren van ondoorzichtige processen en het streven naar maximaal effectief gebruik van mijn tijd. Gewoon omdat het altijd beter en slimmer kan.

FAQ

Veel gestelde vragen en antwoorden

Vanaf wanneer heb ik een Duits BTW-nummer nodig?

Je dient een BTW-nummer aan te vragen voor je bedrijf zodra je gebruik gaat maken van Amazon FBA in Duitsland of wanneer je verkopen vanuit Nederland naar Duitsland het drempelbedrag van €100.000 per jaar overschrijden.

Ik ben nog bezig met het opzetten van mijn Amazon account en heb de aankomende maanden nog geen omzet in Duitsland. Heb ik al een BTW-nummer nodig?

Ja, dat is wel verstandig. Tegenwoordig moet je om je account op Amazon geaccepteerd te krijgen een Duits BTW-nummer kunnen overleggen. Voor veel ondernemers duurt het dan nog even voordat ze omzet gaan draaien. Logischerwijs zijn de aangiften dan nog niet complex (de zogenoemde nulaangifte).

Onder andere voor deze groep ondernemers bieden wij de losse BTW-registratie aan in Duitsland. Dan kun je er in ieder geval snel voor zorgen dat je compliant bent en zit je nog niet vast aan maandelijkse kosten voor de volledige belastingservice.

Vragen jullie ook het F22-certificaat aan?

Jazeker! De BTW registratie is inclusief het F22-certificaat/F22-formulier dat nodig is om op Amazon te verkopen.

Wat houdt het F22-formulier in?

Duitsland heeft een nieuwe BTW-wet aangenomen die marktplaatsen aansprakelijk stelt voor elke vorm van BTW-fraude die op hun platforms plaatsvindt.

Om deze aansprakelijkheid te voorkomen, vraagt Amazon aan verkopers om hen een BTW-formulier te verstrekken (de zogenaamde F22).

Wat is er nodig voor de aanvraag van een BTW-nummer?
Naast 'reguliere' zaken als persoons- en bedrijfsgegevens, dien je mogelijk te zorgen voor:

  • Een uittreksel van het handelsregister (Kamer van Koophandel).
  • Een openingsbalans vanaf het moment dat je gaat verkopen in Duitsland.
  • Een UBO verklaring

Mochten er zaken zijn die onduidelijk zijn, geen probleem. Samen zorgen we ervoor dat de aanvraag in orde komt!

Hoe lang doet de Duitse belastingdienst over het verwerken van een registratie?

Gemiddeld genomen duurt dit 6 tot 8 weken na ontvangst van de registratieformulieren.

Vragen jullie ook BTW-nummers aan voor ondernemers uit België?

Uiteraard. Ook voor ondernemers uit België kunnen we de BTW-registratie faciliteren

Verover de Duitse markt

Mocht alles duidelijk zijn, wacht dan niet langer en laten we direct beginnen met de registratie van jouw Duitse BTW-nummer!

Aanvullende vragen?

Geen probleem! We beantwoorden je vragen graag. Vul hieronder het contactformulier in we komen zo spoedig mogelijk terug op je vraag.

Neem contact met ons op

1 + 11 =

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...